Malamix Koi Food koop je bij Koivoer.nl

Niks zo mooi als gezonde en levendige Koi karpers ofwel koi in je vijver. Met hun fraaie kleuren vormen ze een waar schouwspe,l waar je uren naar kunt kijken. Daar komt wel het een en ander bij kijken, waarin goede voeding een belangrijke rol speelt. Het unieke, speciaal voor koi samengestelde Malamix Koi Food is daar een mooi voorbeeld van en te koop bij Koivoer.nl tegen scherpe prijzen.

Speciaal Malamix visvoer voor een gezonde en mooie koi

Malamix Food is koivoer dat speciaal is samengesteld door de Vlaams-Belgische Koi dokter Maarten Lammens. In zijn jarenlange ervaring heeft hij uitgebreide kennis opgedaan over de koi en dus ook over de verzorging daarvan. Op basis daarvan heeft hij zijn eigen koivoer ontwikkeld, met een scala aan ingrediënten dat speciaal is afgestemd op de voedingsbehoefte van deze bijzondere vis. Voer dat je het gehele jaar door kunt voeren, jouw koi bovendien lekker vindt en hem zichtbaar vitaler maakt.

Bij Koivoer.nl bestel je heel eenvoudig je Malamix Food

Omdat we bij Koivoer.nl van alles weten over koi, weten we ook alles over de speciale eisen die koi stellen aan hun voer. Om gezond op te groeien met de mooiste kleurschakeringen én vooral gezond te blijven. Malamix Koi Food zien wij dan ook als een juweel van een merk in ons uitgebreide assortiment. Je koopt Malamix Food voor je koi heel gemakkelijk direct uit onze webshop tegen gunstige prijzen. Je kunt je koi voer bestelling bovendien meteen combineren met een handig visvoer automaat die je ook onze webshop vindt. En omdat we alles weten over koi, beantwoorden we ook met plezier je vragen. Bel ons daarvoor gerust.

Toont alle 4 resultaten