Nu bij Koivoer.nl het unieke ProBites visvoer

Ben je een liefhebber van vissen, dan zal de prachtige koi je hart zeker sneller doen kloppen! Zijn opvallende kleuren en fraaie patronen maken deze unieke vis tot een van de mooiste vissen om te zien. Heb jij hem in je vijver dan vraagt hij wel wat van je, waaronder speciaal voor hem samengestelde voeding. Koop daarom bij Koivoer.nl het unieke ProBites koi voer voor je koi.

ProBites is de nieuwe generatie koivoeders

Voor hun unieke koi voer maken ze bij ProBites gebruik van de allerbeste kwaliteit grondstoffen en de nieuwste productietechnieken. Speciaal voor de koi. Uitgangspunt voor de ontwikkeling van dit visvoer is 100% gaan voor een gezonde en lange levensduur van deze prachtige vis. Daarom bevat het bijvoorbeeld alleen koolhydraten met zeer lage suikergehaltes, wordt het met zo laag mogelijke temperaturen geproduceerd zodat voedingsstoffen, geur en smaak zo optimaal mogelijk behouden blijven, heeft het een hoge dosis eiwitten en de allerbeste kwaliteit oliën en vetten.

Bestel ProBites visvoer bij Koivoer.nl

Waar we bij Koivoer.nl heel blij van worden is ons zorgvuldig samengesteld assortiment aan koi voer en steur voer van topmerken. Omdat we weten dat we jou daarmee het allerbeste visvoer voor jouw vis kunnen bieden. Een van die pareltjes is het unieke visvoer van ProBites, speciaal voor koi. Je koopt het ProBites koivoer heel gemakkelijk direct uit onze webshop tegen gunstige prijzen. En wil je nog meer op en top verzorging van je koi, dan kun je je bestelling meteen combineren met een van die handige visvoer doseerautomaten uit onze webshop. Bovendien kunnen we ons voorstellen dat jij misschien vragen hebt over het houden van koi. Die beantwoorden wij met plezier, dus stel ze ons maar.

Toont alle 13 resultaten