Wat gebeurt er in je vijver als de lente aanbreekt?

Naarmate de temperaturen stijgen, neemt de eetlust van je koi, steur en andere vissen toe. In het voorjaar en de vroege zomer herstelt elk biologisch filtersysteem zich nog van de winter. Het is het beste om de voerhoeveelheden geleidelijk te verhogen, zodat de filter- en vijverorganismen zich kunnen aanpassen aan de toenemende hoeveelheden visafval.

Koop je speciale lente visvoer bij Koivoer.nl

De watertemperatuur is belangrijk bij alle aspecten van het houden van een vijver, vooral als het gaat om het voeren van uw koi of andere vissen. Daarom is het niet alleen belangrijk om koivoer van hoge kwaliteit te voeren, het is ook belangrijk om de juiste hoeveelheid en soort voer te geven, afhankelijk van de watertemperatuur. Het metabolisme van een vis is direct gerelateerd aan de watertemperatuur. Hoe warmer het water, hoe actiever de vissen worden en vice versa. Bij Koivoer.nl koop je speciaal lente koi voer en lente visvoer, vol voedingsmiddelen die bij ook bij nog wat kouder weer gemakkelijker worden verteerd. Daarnaast verkopen wij ook hoge kwaliteit herfstvoer, wintervoer en voor de zomer.

Een uitgebreid assortiment met alles voor je koi, steur of andere vissen

Als koi eigenaar wil je misschien na een lange winter je vissen zo snel mogelijk voeren, maar wacht altijd tot het water wat meer is opgewarmd. Naarmate de watertemperatuur stijgt en hun metabolisme toeneemt, geef je je vissen meer voer per voerbeurt en verhoog je uiteindelijk het aantal voerbeurten naarmate ze actiever worden. In het assortiment van Koivoer.nl vind je handige visvoerautomaten en bevestigingsbeugels om je daarbij te helpen. Daarnaast kun je kiezen uit allerlei soorten voer. Voor koi en steur en drijvend, zinkend en natuurlijk voer. Wat je dus ook zoekt aan visvoer voor je vijver, bij Koivoer.nl hebben we het. En heb je nog andere vragen, aarzel dan niet ons deze te stellen. Wij helpen je graag.

Resultaat 1–36 van de 69 resultaten wordt getoond