Hoge kwaliteit natuurvoer voor de mooiste vissen

De keuze van het juiste visvoer draagt in hoge mate bij aan de groei en weerstand van je koi, steur of andere vissen. Om dat extra te stimuleren is aanvullen van het standaardvisvoer met natuurlijk voer een goede optie. Als bonus krijgen je vissen er vaak ook nog een mooiere kleur van. In het uitgebreide assortiment visvoer van Koivoer.nl vind je diverse soorten natuurlijk voer voor elk seizoen van de bekende merken als Velda en Aquaforte, voor de allerbeste gezondheid, groei en kleur van jouw vissen.

Elke vis zijn eigen menu

Het luistert nauw wat jij je koi, steur of vis geeft. Voor elke vissoort is speciaal visvoer op de markt, precies afgestemd op zijn behoefte. Voor een sterke groei, optimale conditie en groot weerstandsvermogen. Bij Koivoer.nl koop je zorgvuldig samengesteld koivoer en steurvoer, met de juiste hoeveelheid koolhydraten, vetten, eiwitten, mineralen en vitaminen. Aangevuld met de juiste soort natuurlijke visvoer producten. Zoals een aanvulling op je koi voer met zijderupsen met een hoog eiwitgehalte.

Natuurlijk voer voor veel eiwitten

Voeding speelt een grote rol bij de ontwikkeling van vissen en bij die van koi en steur in het bijzonder. Het is een belangrijke factor in de groei, naast genen, waterkwaliteit en temperatuur. Een hoog percentage eiwitten is in de groeimaanden cruciaal. Daarom is het aanbieden van natuurlijk visvoer naast het standaardvisvoer geen overbodige luxe. Deze bestel je eenvoudig online bij Koivoer.nl. Naast Zijderupsen hebben wij ook hoge kwaliteit Meelwormen, Gammarus, Midori en Shrimps in ons assortiment. We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over wat het beste is voor jouw vis. Daar helpen wij je graag bij. Neem dus gerust contact met ons op voor al jouw vragen.

Enig resultaat