Toont alle 29 resultaten

Koop je Saki Hikari visvoer bij Koivoer.nl

Niks beters om van te genieten, dan op een zonnige dag tot rust te komen bij fraai gekleurde koi en levendige steur in je vijver. Om deze en andere vissen gezond te houden, is behalve waterkwaliteit goede voeding het allerbelangrijkst. Daarvoor hebben we bij Koivoer.nl de zeer uitgebalanceerde Saki Hikari visvoeding in ons assortiment tegen scherpe prijzen.

Hikari, al 133 jaar producent van Saki Hikari visvoer

Saki Hikari visvoer wordt geproduceerd door Hikari. Een bedrijf dat al vanaf maar liefst 1877 onderzoek doet naar vissen en kwalitatief zeer hoogstaande diëten voor hen ontwikkelt. Revolutionair is het ontwikkelde R-extract met de Hikari-kiem, die het immuunsysteem versterkt. Het zorgvuldig samengestelde Saki Hikari visvoer bevordert de algehele gezondheid, het herstelvermogen en vertraagt het verouderingsproces. Met visvoer van Hikari blijven uw vissen in topconditie.

Bestel bij Koivoer.nl heel gemakkelijk online Saki Hikari visvoeding

De hoogste kwaliteit visvoer voor elke liefhebber van koi, steur en andere vissen. Daar draait het bij ons om. Daarom vind je bij Koivoer.nl een uitgebreid assortiment aan koi voer, steur voer en andere visvoeders van topmerken. Een van die bekende merken is Saki Hikari visvoer van Hikari, wereldleider in visdiëten. Bestel bij ons heel eenvoudig online de eersteklas Saki Hikari visvoeding voor jouw vissen, tegen heel voordelige prijzen. Daarnaast vind je in onze webshop nog andere accessoires, waaronder hele handige visvoerapparaten die je helpen bij het voeren van je vissen. En mocht je daar nog twijfels over hebben of andere vragen, bel ons dan gerust. Wij helpen jou met plezier.