Toont alle 15 resultaten

Steeds meer mensen ontdekken het mooie van steur

De steur is een iets minder bekende vis dan de koi, maar de laatste jaren wel in opmars. Om te beginnen is het een mooie vis om naar te kijken. Daarnaast leent de steur zich er ook voor om tam te worden. Eenmaal aan je gewend, zal een steur naar je hand toe komen zwemmen. Steur vissen zorgen daarmee echt voor een extra dimensie aan je visvijver.

Speciaal steurvoer voor een gezonde steur

De bek van de steur zit aan de onderkant. Dat vraagt om speciaal steurvoer. Voer dat zinkt naar de bodem, een sterke geur afgeeft en lijkt op natuurlijk voer. In het assortiment bij Koivoer.nl vind je alle topmerken steurvoer van uitstekende kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Speciaal bedoeld voor deze vis. Want ook de samenstelling van steurvoer is belangrijk. Zo heeft steur behoefte aan dierlijk eiwit (vismeel) minimaal 40%, olie minimaal 15%, vitamines en mineralen. Het steurvoer dat je koopt bij Koivoer.nl voorziet in alle voedingsbehoeften, om jouw steur fit, gezond en groeiend te houden.

Steur voer en voerautomaten

Onder ideale omstandigheden en bij zomerse temperaturen hebben steuren tussen de 2% en 3% van hun lichaamsgewicht per dag nodig, afhankelijk van hun grootte, om met hun juiste natuurlijke snelheid te groeien. Het beste voer je je steur een aantal keren per dag. Voor de kwaliteit van het water is het bovendien belangrijk dat de steuren het voer binnen enkele minuten opeten. Om je te helpen bij de juiste dosering kan een visvoerautomaat je helpen. Bij Koivoer.nl vind je voerautomaten en accessoires in verschillende soorten. Mocht je meer willen weten over het voeren van je steur, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.