Toont alle 15 resultaten

Geniet nog meer van je vissen met een voerautomaat

Onmisbaar voor de koi liefhebber of visvijvereigenaar is een visvoerapparaat. Want een visvoer automaat is echt een enorm handig hulpmiddel om zorgeloos te genieten van je visvijver. En gemak dient de mens nietwaar? Want jij weet natuurlijk precies wat jouw koi, steur of andere vis nodig heeft en hoeveel keer per dag. Hoe lekker is het echter als jij de zorg ook een keer zonder problemen kunt overdragen? Bijvoorbeeld voor een vakantie of weekendje weg. Dan is het handig dat je familielid of buurman je vissen niet te weinig en – nog belangrijker – niet te veel eten geeft tijdens jouw afwezigheid.

Een handige voerautomaat voor een zorgeloze vijver

De juiste hoeveelheid voer voor je koi, steur of andere vissen, is belangrijk voor de vissen zelf én de kwaliteit van het water. Te veel voer in het water kan namelijk onder meer leiden tot extreme groei van algen. Met de visvoerapparaten uit het assortiment van Koivoer.nl voorkom je dat probleem. Je schakelt de voerautomaat eenvoudig in, zodat je je vissen dagelijks altijd precies de juiste hoeveelheid voeding krijgen. Ook als je van huis bent. Hoe fijn is dat?

Topmerken visvoer automaten

Koivoer.nl heeft een keur aan hoge kwaliteit koivoer en steurvoer van bekende merken, die je eenvoudig doseert met een handig visvoerapparaat. Je vindt in ons assortiment topkwaliteit voerautomaten en toebehoren zoals bevestigingsbeugels voor visvoer apparaten. Kortom, bij Koivoer.nl vind je alles om zo onbezorgd mogelijk te genieten van je vijver. En heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met ons.