Drijvend visvoer voor een natuurlijke vijver

Een van de meest gemaakte fouten is vissen te veel voer geven. Vooral omdat ze naast het visvoer dat jij hen geeft, ook ander eten zoals insecten in of net onder het wateroppervlak vinden. En voer dat niet opgegeten wordt, vervuilt de kwaliteit van het water. Voor koi en andere siervissen, heeft Koivoer.nl een ruim assortiment aan hoge kwaliteit drijvend voer. Daarvan groeien vissen niet alleen goed, ook hun kleur wordt mooier en helderder.

Wanneer drijvend visvoer?

Koi en andere siervissen geef je drijvend voer, zij scharrelen zo graag hun dagelijkse porties bij elkaar. De steur gaat voor zinkend voer, omdat hij zijn bek aan de onderkant heeft. Het leuke van het voer zelf uitstrooien is het schouwspel van al die zich verdringende vissen, om maar bij de visvoerkorrels te komen. Voor het gemak kun je daarbij ook gebruikmaken van een visvoer apparaat. Deze doseert een aantal keren per dag de juiste hoeveelheid. Handig voor als je een keertje met vakantie wil of een weekendje weg en je het voeren niet aan een kenner kunt overlaten.

Groot assortiment drijvend visvoer

Bij Koivoer.nl koop je drijvend voer van de beste kwaliteit en bekende merken als Aquaforte, Velda en Vivani, met de juiste stoffen in de juiste hoeveelheden en tegen scherpe prijzen. Visvoer dat rijk is aan eiwitten, mineralen, vitamines, vetten en koolhydraten. Waarvan je door de hoge concentratie voedingsstoffen ook veel minder nodig hebt, dus ook nog eens een stuk voordeliger. Wil je meer informatie over drijvend visvoer of heb je vragen over het juiste visvoer voor jouw vissen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zitten voor je klaar.

Resultaat 1–36 van de 81 resultaten wordt getoond