Boots de natuur na met zinkend voer

Om genoeg weerstand op te bouwen en te groeien, hebben je vissen belangrijke voedingsstoffen nodig. Zoals eiwitten, vetten en vitaminen. Die vind je dan ook in de juiste hoeveelheden terug in het visvoer van de diverse merken die je online bij Koivoer.nl kunt bestellen. Maar niet iedere vis eet zijn voer op dezelfde manier. Daarom heb je allerhande soorten voer, waaronder drijvend en zinkend.

Wanneer gebruik je zinkend visvoer?

Zinkend visvoer is met name geschikt voer voor de steur. De bek van deze vis zit namelijk aan de onderkant van hun lijf. Daarom zoekt de steur zijn voedsel altijd op de bodem van je vijver. Daarbij is het zaak het zinkend visvoer zorgvuldig te doseren. De steur is een trage eter. Eten de vissen niet alles op, dan kan het overgebleven voer de waterkwaliteit in je vijver ernstig verstoren. Om dat te voorkomen kun je bij Koivoer.nl hele handige visvoer doseerautomaten kopen. Ook een koi houdt echter van zinkend voer. Vooral tijdens de wintermaanden, wanneer de koi een versterking van zijn natuurlijke weerstand wel kan gebruiken.

Zinkend visvoer van topmerken

Bij Koivoer.nl koop je zinkend voer van bekende leveranciers, waaronder Aquaforte koi voer en steur voer en merken als House of Kata en Superfish. Afgestemd op de soort vis en diens wisselende behoefte per seizoen. Ook vind je in ons assortiment diverse soorten natuurlijk visvoer om het dagelijks menu van je kooi of steur optimaal aan te vullen. Twijfel jij welk visvoer het best geschikt is voor jouw vis? Bel ons dan gerust. Wij helpen je graag verder.

Toont alle 18 resultaten