Geef je vissen speciaal wintervoer in het winterseizoen

Je zou misschien verwachten dat je in de winter niets hoeft te doen aan je vijver en koi, steur of andere vissen. Dat is echter toch niet helemaal het geval. Ook al zijn de vissen veel minder actief en staan ze min of meer in rustmodus, dan vragen ze toch om enige verzorging. Zo blijft een steur ook in de winter meer zwemmen dan andere vissen en zal zelfs bij lage temperaturen eten. Hij moet bij allesbehalve het koudste weer gevoederd worden. Koivoer.nl verkoopt speciaal winter visvoer, met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Voer je vissen in de winter zinkend voer, omdat ze in de winter bij voorkeur op de bodem van de vijver zijn omdat het daar warmer is.

Hoe voer je je koi in de winter?

Koi mogen niet gevoerd worden als het te koud wordt. En zullen in de meeste gevallen ook niet eten. Je leest het goed, ze hoeven helemaal niet te eten. Voor als je ze wel voert, vind je bij Koivoer.nl speciaal winter koi voer. Dat de natuurlijke weerstand van je koi stimuleert, met onder meer toegevoegde sporenelementen en vitaminen. Begin pas weer met voeren als de temperatuur in het voorjaar betrouwbaar boven de 10 graden stijgt. Het voeren tijdens korte, milde periodes in het midden van de winter kan vissen eerder belemmeren dan helpen, omdat ze energie kunnen verbruiken door naar voedsel te blijven zoeken als het ineens weer kouder wordt.

Bestel je speciale winter visvoer bij Koivoer.nl

Koivoer.nl heeft een keur aan innovatief en hoogwaardig speciaal wintervoer en winter koi voer van bekende merken. Dat kun je handmatig doseren, maar kan eventueel ook worden gedoseerd met een van die handige visvoerautomaten in ons assortiment. Niet alleen ons speciaal winter visvoer is van topkwaliteit, dat geldt ook voor ons speciale voer voor de andere seizoenen lente, zomer en herfst en onze klantenservice. Dus heb jij vragen over het voeren van je vissen in de winter? Wij weten vast het antwoord. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Toont alle 27 resultaten