Koop je visvoer bij Koivoer.nl voor gezonde koi en steur

Niks mooiers voor een siervisliefhebber dan het spetterende kleurenspektakel tijdens het voeren van je vissen. Doe je het met de hand, dan kun je met vissen als koi en steur ook echt een band opbouwen. Maar eten is natuurlijk niet alleen leuk, het dient ook een doel waaronder goede groei en gezonde weerstand tegen ziekte. Koop bij Koivoer.nl het beste visvoer van topmerken uit de hele wereld tegen scherpe prijzen.

Waar houd je rekening mee in gezonde voeding van je koi en steur?

Juist omdat je het voeren van je vissen zo leuk vindt en het lijkt of vissen nooit genoeg hebben, bestaat het risico dat je te veel voert. Maar niet opgegeten voer zinkt naar de bodem, belast het water en bevordert algengroei. Voor gezonde vissen en een gezonde vijver is dus de juiste hoeveelheid voer heel belangrijk. Op alle topmerken visvoeders uit het Koivoer.nl assortiment vind je heel overzichtelijk de voedingsaanbeveling. Zo leer je precies hoeveel voer jouw koi of steur per dag nodig heeft.

Topklasse gezond koivoer en steurvoer bestel je online bij Koivoer.nl

In de koivoer.nl webshop vind je eersteklas visvoeren voor de allerbeste ondersteuning voor een optimale conditie en kleur van je koi en steur. Ons assortiment is dan ook zorgvuldig samengesteld, met topmerken koi voer en steur voer van over de hele wereld. Koop bij Koivoer.nl online het beste koi voer en steur voer tegen voordelige prijzen, van topmerken als Aquaforte, Probites, Saki Hikari en Superfish. Ook in onze webshop: speciaal visvoer voor de seizoenen winter, lente, zomer en herfst en handige visvoer doseerautomaten. Bovendien staan wij je met plezier te woord voor advies, dus bel ons gerust.

Toont alle 36 resultaten