Topklasse kleurversterkend koivoer en steurvoer bij Koivoer.nl

Je hebt het misschien ook al eens meegemaakt: kleurverlies bij je koi of steur. Menig siervisliefhebber die deze vissen al langere tijd in hun vijver heeft en hun groei gedurende meerdere jaren volgt, constateert het verlies van rode kleur van een van hun vissen. Dat kan komen door in basis een mindere kleurkwaliteit omdat de vis te snel is opgegroeid of door verslechtering van conditie. Bij Koivoer.nl koop je topmerken kleurversterkende visvoeren tegen scherpe prijzen, die alle effectief zijn bij de intensivering van de kleuren van je koi en steur.

Wat zijn de bekende kleurversterkers in visvoer?

Bekende kleurverbeteraars in koi voer en steur voer zijn chlorella, spirulina, zeaxanthin, krill en astaxanthine. Stuk voor stuk dragen ze in meer of mindere mate bij aan de ontwikkeling van heldere, intense kleuren. Zo bestaat Krill uit kleine garnaaltjes, waar in hoge doses de natuurlijke kleurverbeteraar astaxanthine zit. En is spirulina een algenproduct dat grote concentraties zeaxanthin bevat, bekend om het positief effect op het rood van koi.

Bestel online topmerken kleurversterkende visvoeren bij Koivoer.nl

Als koi liefhebber en steur eigenaar wil je natuurlijk in de eerste plaats dat je vissen gezond zijn. Maar het oog wil ook wat. In het Koivoer.nl assortiment vind je topklasse kleur verbeterend koi voer en steur voer, waarmee jij je vissen superfit, gezond én kleurrijk houdt. Koop bij Koivoer.nl online kleurversterkend visvoer voor koi en steur tegen voordelige prijzen. Van wereldmerken als Saki Hikari Color uit de toplijn van Hikari en Probites Chlorella. Je vindt daarnaast in de Koivoer.nl webshop ook specifiek seizoens visvoer voor winter, lente, zomer en herfst en handige automatische visvoer apparaten. En heb je vragen over koi of steur of het voeren van je vissen, dan zit ons team voor je klaar. Bel ons gerust.

Resultaat 1–36 van de 38 resultaten wordt getoond